Dataskydd och personuppgifter

Din integritet

Vi på TOPP värnar om din personliga integritet. Vi prioriterar alltid skyddet av all information som ni anförtror oss och vi följer de lagar och regler som finns, exempelvis dataskyddsförordningen. Men varför behöver vi dina uppgifter? Och hur använder vi dem? Vi har samlat allt du behöver om hur vi samlar in, använder, delar och lagrar information om dig.

 

De uppgifter vi har om dig är de du själv anger i samband med anmälan till TOPP, skriftligen via topptrollhattan.se eller muntligt. Det innefattar dina kontaktuppgifter och information om din arbetsplats. Vi sparar inte uppgifterna längre än vad som behövs.

 

Vi skickar ut information som kan röra dig, till exempel om när anmälningen för TOPP öppnar. Du kan närsomhelst avsäga dig dessa nyhetsbrev som dyker upp i inkorgen ett fåtal gånger per år.

 

Dina uppgifter är alltid skyddade hos oss och vi gör vårt bästa för att du ska känna dig trygg med att vi hanterar dina uppgifter. TOPP Trollhättan är ett projekt som ägs av Trollhättans Stad, de fristående skolorna i Trollhättan, Innovatum Science Center och Trollhättans Stads näringslivsråd. Läs mer om Trollhättans Stad samlar in och använder personuppgifter här.